dermawan2u
aku ini..
Tag Board
Jejaring Maya
penulis-penulis

Akhi Masrawi
Amiza Khusyri
Faisal Tehrani
Saharil Hasrin Sanin
Zaid Akhtar
Credits

Archive
Counter
hujan...
| |
Saturday, March 25, 2006 / 9:47 PM

Salam kehujanan...

Dua tiga hari ni hujan asyik mencurah... alhamdulillah... setelah panas yang amat sangat hujan turun jua akhirnya.
Saya masih dalam proses pengubahsuaian blog ini sebenarnya... jadi blur sikit, maybe sebab sejuk...hehe... walaupun agak lama saya tak aktif dengan blog sejak saya dengan senang hatinya menutup blog lama, tapi saya ingat lagi cara-cara nak tukar template dan sebagainya. Sebabnya, saya masih tetap ikuti perkembangan blog.. eceewah!

Di saat hujan dan cuaca sejuk begini saya tak banyak idea nak meneruskan bicara...
saya menunggu hujan di luar reda untuk pulang ke rumah. Harap sangat hujan reda secepat mungkin, sebab saya nak balik tengok JEHAN MISKIN..huhu... dah lama tak tengok lakonan dia. Ntah kenapa saya suka sangat dengan Jehan itu..ngeee...

Image hosting by Photobucket

Titisan hujan itu umpama terurainya harapan yang kujunjung...