dermawan2u
aku ini..
Tag Board
Jejaring Maya
penulis-penulis

Akhi Masrawi
Amiza Khusyri
Faisal Tehrani
Saharil Hasrin Sanin
Zaid Akhtar
Credits

Archive
Counter
hehehe... anga tgh sedey...
| |
Friday, April 21, 2006 / 4:55 PM

ihiks... saya menukar template blog lagi...
sepanjang penglibatan saya dalam blog... rasanya, ini kali pertama saya menggunakan warna HITAM utk layout blog saya...huhu... sebelum ini saya tak pernah guna warna hitam pun. Hari ni saja je tergerak hati mau meg'kaler' hitamkan blog saya... ekekeke....

Image hosting by Photobucket

Anga sedang bersedih... kerna job pulisi yang dia minta tak dapat.. katanya dia sedang frust menonggeng melebihkan tahap putus chenta... jadi... saya harap gambo air yang cantik itu bisa membuatkan dia tenang kembali... ehehe...

Dun cry anga... nanti makin BULAT(aku aser diorang tak amik ko sebab bulat la...) wahahaha.... [kalo aku dekat ngan dia, gerenti kena karate]
nanti cari job lain la.... jadi askar tak mau? ok what.... hahaha

oklah... sampai di sini dahulu...
saya rasa agak lama lagi saya akan kembali ke sini semula... sepanjang minggu depan mungkin agak sukar utk saya datang ke cc... sebab apa?Sebab saya takde fulusssss... huwaaa.... anga, aku pun tgh sedey... sob..sob...