dermawan2u
aku ini..
Tag Board
Jejaring Maya
penulis-penulis

Akhi Masrawi
Amiza Khusyri
Faisal Tehrani
Saharil Hasrin Sanin
Zaid Akhtar
Credits

Archive
Counter
adehla...
| |
Friday, May 26, 2006 / 2:33 PM

SAlam sejahtera kepada semua yang melawat blog aku yang JEEWANG ini (kata anga...)

PErtama-tamanya skali.. syabbas n bravo anga sebab ko berjaya menjadi pembaca berita yang cemerlang..huh! baik sungguh kupasan berita dpd ko.. sampai aku terguling2 membacanya... haha...

NAmpak gayanya... hari ini aku dtg jugak ke cc walopon dgn kaki yang masih bersisa sakitnya... siot punyer kete... sedap2 dia langgar aku..huhu... aku terpaksa dtg sebab janji ngan member aku. so, aku memaksa jualah abangku menghantar aku ke sini... hehe...

MOtor 'kerempitan' aku ROSAK TERUK... huwaaa.... handlenya terpusing ke kanan (sebab kete tu langgar aku belah kiri), side mirror terkepak... huh! sadis sungguh... kalo tgk keadaan motor tu orang akan pk aku duduk dalam wad la skang ni... tapi hakikatnya, aku langsung tak luka sikit pun... malah boleh dok lepak dpn pc lak..haha... tapi sakitnya, ya Rabbi.... sakit siutttt... bayangkanlah kete tu rempuh kaki aku... seb baik aku lompat kalo tak terseret aku masuk dlm perut kete tu... tak bertauliah punya pemandu kete... serempit2 aku pun aku takdela nak langgar orang tak tentu pasal (ayat yang sama aku luahkan pd anga)

DAn aku kemarin sepatutnya pergi ke hospital semula untuk mengambil ubat kat parmasi (mlm farmasi kat spital tu tutup la) ... tapi aku tak pegi pun, pe jadahnye? luka pun tidak nak makan ubat... hampeh arrr... kalo ikut aku tak nak pegi spital, sebab aku tgk diri aku tak luka apa pun, just sakit ke rempuh bumper kete je... tapi bapa sedara aku yang kebetulan lalu kat tempat aku xcdent tu paksa jugak2 aku g spital... malas nak cakap byk, ikut jela... bukan mende pun, tapi ntah nape la doktor yang rawat tu (ensem lg dpd mamat yang langgar aku ... hehe) sengal kaki nak soh aku g wat x-tray (ingat misi X x-tray ke hape?). aku tak rasa pun kaki aku ni retak or patah ke... sebab aku rasa sakit, huh... (aku ada pengalaman patah tangan, time aku patah tangan aku tak rasa sakit, just rasa sengal n lenguh2 kebas, so aku tak syak kaki aku patah or retak, sebab aku juga still bleh jalan cuma SAKIT saja la... sdgkan time tangan aku patah, aku sememangnya tak leh nak gerakkan tangan langsung). Huh! tapi disebabkan doktor tu ensem sgt.. haha... aku pun p la wat x-tray tu... seperti yang aku kata . AKU OK! tak de yang serius. hufh... rosakla tisu-tisu kaki aku kena sinar x-tray tuh... hampehhhh...

KEnapa aku bebel panjang sangat ni? dah la... sekian.

nota siku lipat : aku tak g amik ubat sebab ubat tu buat aku ngantuk bila makan... tak kuasa aku! bek tak yah makan ubat! huhu...