dermawan2u
aku ini..
Tag Board
Jejaring Maya
penulis-penulis

Akhi Masrawi
Amiza Khusyri
Faisal Tehrani
Saharil Hasrin Sanin
Zaid Akhtar
Credits

Archive
Counter
| |
Thursday, August 24, 2006 / 10:09 AM

salam....
m
semalam ingat nak apdet blog.. tapi tak sempat sebab aku asyik menangis.. diulangi M.E.N.A.N.G.I.S. hahahaha.... kelakar lak bunyinya bila mana aku menangis kembali.. dah lama tak nangis... ngeh ngeh... naperlah CC ni jugak tempat utk aku menangis? wakakaka... depan PC kat cc yang paling aku suka nih la aku nak nangis... huhu... sabo je...

kenapa aku nangis? awat tak boley ka? aku pon ada perasaan... uhuk huk... adalah sebabnya... entahlah... terlalu beremosi kot smalam..muahaha... tapi apa pun aku puash ati... sebab arini hati aku dah tenang... puash sungguh aku menangis semalam... tak abis kat cc aku sambung balik ke rumah. (dok sorang2 lam bilik... besh tol nangis takde orang kaco... ekekeke)

so... arini aku berjaya mengapdetkan blogku yang makin suram neh... huhu... nanti nak tukar template lak. tapi sekarang tak sempat sebab aku nak pi alor star ngan anis... ada nak beli barang sket... adeh.... loan bila nak masokkkk???aku banyak nak pakai duwet utk projek nehhh... mamposh abah aku nak nanggung cenggini... hufh!!! duwet KWSP abah aku bila nak leh amik arrr?aku nak soh abah beli laptop neh...huhu....

balik alor star karang aku nak kena jawab test ICIS.... huhuhu...sabo jer...nak lepak cuti2 pon tak senang, cuti pon ada test... ampesh tol.. sabooooo jela....

oklah... sampai sini dulu... wassalam.

nota siku lipat : KAK ANI a.k.a AIRAIN, jidah tak dapat email baru akak... akak bg kat email ke kat mana? tolong bagi semula ok?tq... (petikan ini akan diulang-ulang dari entry ke entry selagi tak dapat email kak ani..huhuhu) ... manala hilang kak ani neh??

Aku rindu nak tgk sawah hijauuuu...sekarang padi dah kerat, takde lagik hijauuu... :-(