dermawan2u
aku ini..
Tag Board
Jejaring Maya
penulis-penulis

Akhi Masrawi
Amiza Khusyri
Faisal Tehrani
Saharil Hasrin Sanin
Zaid Akhtar
Credits

Archive
Counter
Batu Gajah,Perak.
| |
Friday, February 23, 2007 / 9:17 AM

Photobucket - Video and Image Hosting

Anda kenal wajah di atas?? Haha... pada yang tak kenal.. itu adalah YALINA INSAN a.k.a YALIN, huhu..
Cuti raya cina tempoh hari saya meluangkan 'banyak' waktu untuk melepak di rumah kak Yalin. Dengan senang hati tanpa rasa bersalah sebab tak balik ke kedah. heh!

Sangat seronok berada di rumah kak yalin, lagi seronok berada dalam biliknya, sebab banyak buku. Terbuntang mataku melihat buku yang tersenarai. (Tapi saya just belek-belek je tak baca pun, haha) -bila mood telah diSET untuk bersuka ria, makanya bacaan waktu itu terus menjadi suatu yang MALAS untuk dikerjakan. :p heheeh-

Terima kasih kepada mak kak yalin kerana menjamu saya dengan masakan yang sedap! sampai sekarang saya dok terbau-bau lagi TAUCU nya.. haha.. kepada Kak Long, saya memang pemalu pada mulanya. ahahaha..tapi lepas tu ok kan? ngeh ngeh.. kepada kak ngah, thanks la jadi pemandu pelancong (ini semua gara-gara kak yalin tak tau jalanlah ni-nama je orang perak- huhuu)

HAZIQQQ.. yang comel dan montel, haha.. sangat kiyutlah dia, dan cerdik.. itu rupanya 'buah hati' kak yalin.. :D kiyut sangat!

KAK YALIN...
Syukran jazilan ya ukhti sebab sanggup tahan dengan karenah jidah yang suka menyakat kak yalin.. (bukan selalu pun kena sakat. hehe)

Yang paling kelakar, tak tahan betul melihat keGABRAan kak yalin saat nak berjumpa dengan seseorang.. sabar jela, gabranya sakan betul. HAHA.. Jidah takkan lupa muka gabra tu kak yalin. ekekeke.. paling best bila dapat menjejak pantai.. :D :D :D dah lama sangat tak jejak pantai, rasa best sangat! tapi malangnya, saya tak ada kamera lagi nak snap-snap gambar. entah bila!?

Photobucket - Video and Image Hosting

Batu Gajah.. Batunya belambak, Gajah saya tak jumpa pun.. heheh!

nota tangan: thanks Kak Yalin bagi jidah edit gambar kat atas. hehe.