dermawan2u
aku ini..
Tag Board
Jejaring Maya
penulis-penulis

Akhi Masrawi
Amiza Khusyri
Faisal Tehrani
Saharil Hasrin Sanin
Zaid Akhtar
Credits

Archive
Counter
tag??apakah?
| |
Monday, March 19, 2007 / 10:42 AM

mungkin agak terlewat, tapi mahu merealisasikan tag SIS HONEY padaku. Lewat update sebab daku balik kampung. Daku di kampung sekarang!! :)

VIRUS TAG.

kesihatan

--->sihat-sihat sokmo. hehehe.. saya jarang-jarang kena demam,susah nak dapat demam. Tapi selalu dan senang dapat selsema! Agaknya sebab saya tak tahan sejuk.Huhu. Dan, ooo yeah, saya kena kawal aktiviti duduk berlama-lamaan atas kerusi, sebab sakit belakang akan menyerang kalau duduk lama sangat. ngeeee... mungkin kesan akibat saya pernah accident dulu.

fizikal

--->Ngeee heee.. soalan apakah ini?Saya chumel-chumel orangnye.. ekekeke

gaya hidup


--->Sempoiii.. kadang-kadang saya boleh hidup tanpa orang lain dengan kata "lantak la apa jadi". Tapi kadangnya, saya tak boleh hidup kalau tak ada orang yang menyokong. ngeee.. Bila saya down saya perlu ada orang untuk beri support. Tapi sekarang dah tak ada siapa nak memainkan peranan itu. Maka saya memberi support kepada diri sendiri! huhu..

Kawan-kawan selalu kata saya pelik!! agaknya yang pelik-pelik semua kena kat saya. huh! tapi saya tak rasa pula hidup saya pelik bila saya sanggup tengok wayang sorang-sorang dengan pakai baju kurung. haha! (tak pelik kan?tapi kenapa mereka kata pelik?)



pemakanan

--->Saya makan segala yang halal! tapi.. sorry yea, saya tak makan ikan haruan dan ikan keli. hisk.. entah kenapa, tak boleh telan!

sikap

--->Ramai orang yang mengenali aku kata aku nakal. Tapi kadang-kadang aku rasa aku 'jahat' . haha.. aku bersikap baik kepada orang yang baik dengan aku. Ada masanya aku bersikap kejam pada orang yang kejam denganku. Ada masa, sekejam manapun orang itu pada aku, aku tetap bersikap baik padanya .. huhu, sekarang aku mencuba untuk bersikap baik pada semua, tapi.. sehari yang lepas ada orang menyatakan padaku "Kita kena kejam bila diperlakukan dengan kejam" heh! mungkin..

kesalahan yg paling besar yg diakhiri dgn mujurlah.....

--->Weh!! Soalan apa ni? cissss.. ini terlalu personal. huhu.. cukup hanya aku dan orang-orang tertentu saja tau.. hak hak.. tapi oklah, aku bagitau satu daripada beberapa hal. apa ya? entahlah.. tak payah tau lah. hahaha...

Virus ini tidak akan disebarkan kerana aku bukan penternak virus yang menyebarkannya kepada orang lain. Dan aku amat tak suka virus! dah banyak kali virus merosakkan kerja-kerja aku! ngeee.. Virus dimatikan! STOP.

nota penghapus virus: kejap saya, kejap aku? apa kes? tak pa, itu bukan suatu kepelikan. heheh!