dermawan2u
aku ini..
Tag Board
Jejaring Maya
penulis-penulis

Akhi Masrawi
Amiza Khusyri
Faisal Tehrani
Saharil Hasrin Sanin
Zaid Akhtar
Credits

Archive
Counter
haa?? kenapa?
| |
Thursday, October 18, 2007 / 5:18 PM

anga kata..



orang bisa berubah.

aku kata.. ye la tu, memang la betul pun.. huuhuu



aku sangat tidak mengerti apa yang berlaku kepada diri aku sendiri. uhuks!

kadang-kadang aku rasa terlalu bosan terhadap dunia blog [baca:blog aku sendiri].

tapi kadang-kadang aku rasa rindu giloks sampai ada bermacam-macam ayat yang hendak dikarang. heh!



cuma satu, aku tak pernah bosan untuk menjejaki blog-blog yang menjadi kegemaran aku sejak dulu.. blog-blog yang aku kenal seawal aku tingkatan empat.. huhu.. jika lama aku tinggalkan, sekali aku masuk.. pasti jika tidak pun, akan ada sebaris ayat yang terkesan hingga ke sudut hati. hurm..

aku baru sedar, aku ni seorang yang cepat BOSAN.. haha.. aku dah bosan berada di kampung, aku tak sabar nak balik kL. [ada ke orang yang mcm aku,boleh bosan puloks dok kampung.ihikss]
sebenarnya aku pencinta kedamaian, tapi aku juga merindui keripuhan kota.
kan bagus kalau hidup dalam keripuhan dilatarkan dengan kedamaian.. huhu.

erm..aku.. aku.. entahlah, terlalu banyak ayat yang tak terluah.
adeh.. aku rasa aku kena stop tgk citer-citer KOREA yang menyedihkan tu, mood aku pun asyik nak jadi sedih sedangkan aku sepatutnya bergembira.. orait, lepas ni cari cerita lawak la puloks. ngee ngee...

:: Salam Aidilfitri , Salam Kemaafan ::